Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (4.04 secunde)
Astfel, din toamna 15.000 de profesori suplinitori alaturi de o parte din personalul auxiliar ar putea ramane fara loc de munca. Dar "masura decurge din sistemul de finantare si face parte din procesul de reformare a statului.
Cat ii costa pe asiguratori seimul din Japonia? Costurile companiilor de asigurari in urma cutremurului din Japonia s-ar putea situa intre 10 si 25 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor analistilor, transmite Wall Street Journal (WSJ).
Un succes la limita poate asigura echipei antrenate de Iordanescu prezenta intre cele mai bune 4 echipe de pe locul al treilea (din cele 6 grupe) si calificarea in optimi.
Daca legiuitorul nu intervine cu un act normativ cat mai repede, de la inceputul anului 2010 microintreprinderilor nu li se mai poate aplica impozitul de 3% asupra veniturilor, ci ele vor fi obligate sa plateasca aceeasi cota de impozit de 16% ca orice alta firma.
Salariatilor din Romania le-au fost taiate salariile cu un sfert. ... Este o corelatie aparent fortata, dar vanturarea de catre Basescu a ideii de taiere a veniturilor romanilor, inca din luna mai 2010 si punerea ei in aplicare de la 1 iulie 2010 isi arata efectele.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
Rezultatele financiare preliminare la 31 decembrie 2011 ilustreaza blocajul financiar in care a intrat Electroputere SA, una dintre cele mai cunoscute companii din Craiova. Din cauza crizei economice, cererea de transformatoare de mare putere - principalul produs al Electroputere - pe piata internationala a scazut drastic.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
"In 2010 (la jumatatea anului - n.r.), Guvernul a introdus masuri fiscale radicale pentru a combate efectele contractiei economice, mai profunda decat se estimase, masuri care ar fi contribuit la scaderea productiei economice.
Salariile revin la nivelul din 2010. ... revenirea la salariile din 2010 si indexarea pensiilor.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Prin urmare, este posibil ca de luna viitoare comertul sa intre din nou pe minus.
Executivul din Banie a convocat pe 11 august consiliul local in sedinta extraordinara pentru aprobarea noilor taxe stabilite prin OUG nr. 59 din 2010, pentru proprietarii care detin mai multe imobile si pentru autovehiculele cu motoare mai mari de 2.000 cm cubi.
cea mai mare tranzactie din imobiliare in vreme de criza. ... Pe o piata de fuziuni si achizitii in scadere, putine au fost in 2010 tendintele cu conotatie pozitiva. Unul dintre elementele de noutate din 2010 a fost reprezentat de prima tranzactie fond pe fond incheiata de la inceputul crizei.
Firmele noi apar precum ciupercile dupa ploaie, desi oficial nu am iesit din criza. ... Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
In noaptea de 17/18 octombrie 2010, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie l-au identificat pe I. VASILE de 20 de ani din judetul Bacau, stabilind in sarcina acestuia urmatoarele:
google-analytics.com